rozmarinų

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest