rudojo cukraus

Trapios tešlos tarta su moliūgais

Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 12asmenų 30minučių 45minutės Porcijos Prep Time 12asmenų 30minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 500 g trapios tešlos700 g keptų moliūgų masės300 ml sutirštinto pieno (nesaldinto)3 vnt kiaušiniai50 g cukraus50 g rudojo cukraus1 valg. šaukštas miltų1,5 arb. šaukštelio kardamono1 arb. šaukštelio cinamono1 arb. šaukštelio malto imbiero druskos (žiupsnelio) pipirų...

Skaityti daugiau

Mėsainiai su mangų įdaru

Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių 30minučių Porcijos Prep Time 4porcijos 40minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g maltos jautienos1 kiaušinio10 g juodųjų pipirų1 arb. šaukštelio jūros druskos (smulkios) alyvogių aliejaus1 pomidoro2 marinuotų agurkų1/2...

Skaityti daugiau

Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais

Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4asm 50min Porcijos 4asm Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 500 g lašišų filė be kaulų, be odos100 g rudųjų ryžių2 arb. šaukštelių maltos paprikos1 arb. šaukštelio kumino1 arb.šaukštelio raudonėlio1 vnt saliero stiebo5 g laiškinių česnakų2 vnt mangų1 vnt avokado1 vnt...

Skaityti daugiau

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest