ryžių

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių čiobrelių šakelės3 vnt. smidrų0,5 vnt. svogūno100 ml baltojo vyno100 ml grietinėlės20 g ryžių druskos Porcijos: Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest