saliero

Kreminė pastarnokų sriuba

Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 70minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt valgomųjų svogūnėlių (angl. shallot)1 vnt saliero1 česnako skiltelė1 lauro lapų1 čiobrelio šakelės100 g kapotų lazdyno riešutų1 l daržovių sultinio druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt...

Skaityti daugiau

Troškintas triušis su bulvėmis

Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu. Mėsą...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest