sauso raudono vyno

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest