sezamų sėklų

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2-4asmenys 35minutės Porcijos 2-4asmenys Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 500 g lašišų filė be kaulų, be odos4 valg. šaukštai medaus2 valg. šaukštai sojų padažo1 vnt citrinos1 vnt česnako skiltelė1 šaukštelio tarkuoto imbiero2 valg. šaukštai alyvogių...

Skaityti daugiau

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Gaivios grikių ir ridikėlių salotos

Gaivios grikių ir ridikėlių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaivios grikių ir ridikėlių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 20 10 Porcijos Prep Time 2 20 Gaminimo laikas 10 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g nekepintų grikių kruopų250 g ridikėlių15 g šviežių krapų1 v. š. sezamų sėklųPadažui2 v. š. alyvuogių aliejaus1 v. š. citrinų sulčų1 a. š. medaus, cukraus ar sirupo Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g nekepintų grikių kruopų250 g ridikėlių15 g šviežių krapų1 v. š. sezamų sėklųPadažui2 v. š. alyvuogių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest