šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų

Vegetariški škotiški kiaušiniai

Vegetariški škotiški kiaušiniai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Vegetariški škotiški kiaušiniai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 45minutės Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 4 vnt kiaušiniai1 vnt brokolis1 vnt geltonas svogūnas3 vnt česnako skiltelė50 g fermentinio sūrio šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų (pagal skonį) garžgarsčių (sauja) šviežių mėtų (žiupsnelis)0,4 g druskos ir pipirų (pagal skonį)200 ml raspsų aliejus (skrudinimui)100 g džiūvesėlių0,4 g džiovintų aitriųjų paprikų alyvuogių...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest