smidrų

Maistingi karantino pusryčiai su šparagais

Matas Žiliukas   „SPA Vilnius Anykščiai“ restorano „Miške“ šefas – Matas Žiliukas. Entuziastas, šviežių sezoniškų produktų gerbėjas, nuo atidarymo dirbantis „SPA Vilnius Anykščiai“ restorane. Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1-2 riekės juodos duonos2 vnt. kiaušinių4-5 vnt. vyšninių pomidorų2-3 vnt. smidrų1 skiltelė česnako2 v. š. alyvuogių aliejaus1 žiupsnis smulkintų petražolių1 a. š. šviežių laimo sulčių1 a. š. kietojo sūrio pagal skonį druskos pagal skonį grūstų pipirų Porcijos: Ingredientai...

Skaityti daugiau

Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis

Darius Dabrovolskas   Restorano „Moon“ virtuvės šefas. Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 - 4 vnt. svogūnų stiebų1/4 citrinos alyvuogių aliejaus druskos cukraus pipirų2 v. š. Ponzu padažo2 a. š. rytietiško žuvies padažo žalumos papuošimui Porcijos: Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 -...

Skaityti daugiau

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių čiobrelių šakelės3 vnt. smidrų0,5 vnt. svogūno100 ml baltojo vyno100 ml grietinėlės20 g ryžių druskos Porcijos: Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest