Brandinto didkepsnio tartaras

Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 10min Porcijos 2 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v. š. trumų aliejaus Porcijos: Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v....

Skaityti daugiau