špinatų

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau

Vištienos salotos su jogurto padažu

Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių aliejaus saujelė kedrinių pinijų1/2 a. š. maltų saldžiųjų paprikų žiupsnis druskos žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių Porcijos: Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių...

Skaityti daugiau

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Žuviai ir garnyrui400 g mėgstamos baltos žuvies40 g Romanesco brokolių40 g morkų50 g sviesto druskos maltų juodųjų pipirųPerliniam kuskusui su špinatų bei krapų kremu4 v. š. perlinio kuskuso50 g sviesto1 svogūno200 g špinatų20 g krapų20 g riešutųMorkų kremui120 g morkų50 g sviesto200 g apelsinų sulčiųPadažui200 g žuvų sultinio200...

Skaityti daugiau

Užkandžių su žuvimi rinkinys

Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 20 Porcijos 20 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais400 g lašišų filė100 g sterkų putėsių20 g grikių spagečių druska pipirai aukso dulkėsOtų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais300 g otų filė1 kiaušiniai100 g grietinėlės200 g morkų100 g sūdytų lašišų filė krapų druska pipiraiSterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis400 g sterkų filė100 g cukinijų100 g grietinėlės2 kiaušiniai150...

Skaityti daugiau

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10asmenų 1valanda Porcijos 10asmenų Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė500 g kiaulienos išpjovos100 g kalakutienos10 g bazilikų300 ml baltojo vyno (išgarinti iki 100ml)10 g įvairių žolelių15 g želatinos druskos pipirųJautiena su trijų skonių drebučiais300 g jautienos išpjovos100 g balzaminio...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest