sviesto

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Obuolinė avižų košė

Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest