sviesto

Tiškevičiaus koldūnai

Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 1valanda Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140 g džiovintų baravykų2 vnt svogūnų2-3 valg. šaukštų sviesto200 g riebaus rūkyto kumpio2 vnt kiaušinių druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140...

Skaityti daugiau

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 5asm 30minučių 30minučių Porcijos 5asm Gaminimo laikas Passive Time 30minučių 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Meduolinei tešlai reikės:75 g sviesto75 g cukraus25 g medaus250 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai0,25 arb. š soda0,5 arb. š meduolių prieskoniųŽaliųjų citrinų kremui reikės:150 ml laimo sulčių240 g cukraus4 vnt kiaušinio trynio300 g sviestoMorengui reikės: 60 g kiaušinio baltymas75 g cukraus miltelių100 g cukrausCukraus sirupui reikės:30 g cukraus30...

Skaityti daugiau

Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais

Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 10minučių 30minučių Porcijos Prep Time 3asmenys 10minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Obuoliams reikės200 g migdolų50 g sviesto (kambario temperatūros)2 vnt kiaušinių trynių3 vnt obuoliųKarameliniam padažui reikės100 g cukraus100 ml plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)100 ml agavų sirupoPatiekimui plaktos grietinėlės (35...

Skaityti daugiau

Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi

Artūras Rakauskas   Ko gero, vienintelis Lietuvos kuchmistras Artūras Rakauskas jau 3 metus žavi provinciją LDK laikų skoniais. Nors Zyplių dvaro virtuvė – nebe pirmoji, kuriai jis vadovauja, jaunatviškas ryžtas ir potraukis improvizacijai puikiai sutapo su ambicinga restorano savininkų idėja. „Kuchmistrai“ ne tik puoselėja krašto tradicijas, gaivina primirštą dvaro kultūrą, bet vis kviečia naujoms gastronominėms patirtims. Geriausi vietiniai gaminiai su kuchmistro išmone tampa kulinariniais šedevrais, leidžiančiais bent kiek priartėti prie dvarų klestėjimo laikų. Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi Balsai: 3 Įvertinimas: 3.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarį, kai reikia stiprinti organizmą,...

Skaityti daugiau

Stirnienos nugarinė

Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Atpjaukite du stirnos nugarinės gabalėlius po 170 g. Likusią mėsą smulkiai sukapokite –...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest