šviežios kalendros

Tikka masala

Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 40minučių Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės) (400 g skardinės pjaustytų pomidorų – pomidorų gabaliukai)4 vnt 4 vištienos krūtinėlių be odos200 g špinatų2 valg. šaukštai tikka masala prieskonių (prieskonių mišinys „Santa Maria Tikka Masala“)1 vnt geltonas svogūnas4 skiltelių česnako imbiero šaknies (nykščio dydžio imbiero)2 valg....

Skaityti daugiau

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Porcijos 8porcijos Porcijos 8porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas, Salotos Ingredientai ĖRIENOS KUMPIS2000 g ėrienos kumpio druskos (pagal skonį) maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)60 g prieskonių „Beef Brisket“20 g šviežio rozmarino20 g šviežio čiobrelio50 g česnako100 g alyvuogių aliejaus100 g „Santa Maria“ Chipotle glaze50 g šviežios kalendros100 g mėlynųjų svogūnų50...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest