šviežių bazilikų

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau

Jautienos guliašas su alyvuogėmis

Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 50min Porcijos 3 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g raudonųjų svogūnų1 vnt. česnakinės duonelės Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confit

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Patiekalui2 vnt. jaunų cukinijų1 vnt. jauno patisono3 vnt. gervuogių1 žiupsnis kedrinių pinijų1 žiupsnis šviežių bazilikų1 žiupsnis šviežių mėtų40 g ožkos sūrio fetos sūrio1 a. š. alyvuogių aliejaus citrinos griežinėlių juodosios druskosOžkos pieno fetos sūrio putai300 g daržovių sultinio100 g ožkų pieno fetos sūrio1 vnt. žaliosios citrinos lapelio1 vnt. citrinžolės...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest