Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau