tarkuoto sūrio

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 1,5valandos Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500 ml jautienos sultinio100 ml baltojo vyno200 g tarkuoto sūrio1 vnt lauro lapų4 vnt čiobrelio šakelės druskos ir pipirų (pagal skonį) alyvuogių aliejaus (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500...

Skaityti daugiau

Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis

Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4asmenys 30minučių Porcijos 4asmenys Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Sriubai reikės1 vnt didelio svogūno1 vnt morka1 vnt bulvė1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus2 arb. šaukštai pomidorų pasta500 g pomidorų2 vnt daržovių sultinio druskos ir pipirų (pagal skonį)Kesadilijoms reikės150 g kukrūzų8 vnt tortilijų su burokėliais200 g tarkuoto sūrio1 arb. šaukštelio kumino1 valg....

Skaityti daugiau

Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu

Daiva Stankevičienė   Daiva Stankevičienė – Paliesiaus dvaro restorano virtuvės šefė. Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Omletui6 vnt. kiaušinių30 g tarkuoto sūrio2 saujų dilgėlių lapų druskos juodųjų pipirų50 g sviesto arba aliejausŽaliąjam pesto padažui 1 ryšelį garšvų lapų1 ryšelį dilgėlių lapų40 g graikinių riešutų40 g tarkuoto permezano50 g alyvuogių aliejaus druskos pipirų4 v. š. citrinos...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest