Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu

Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių (pavyzdžiui, cukinijų, raudonųjų paprikų, vyšninių pomidorų)3-4 vnt. lengvai marinuotų voveraičių1 trumpai marinuotos figos10 g raudonųjų svogūnų džemo. Porcijos: Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių...

Skaityti daugiau