trumų aliejaus

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Brandinto didkepsnio tartaras

Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 10min Porcijos 2 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v. š. trumų aliejaus Porcijos: Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v....

Skaityti daugiau

Virti šparagai su trumų aliejumi

Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Pirmiausia šparagus nulupkite neliesdami viršūnėlių.Į aukštą puodą įpilkite tiek vandens, kad nepanirtų šparagų viršūnėlės. Į...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest