vandens

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Mandarinų džemas

Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Gaminimo laikas 1valanda Gaminimo laikas 1valanda Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Gaminimo...

Skaityti daugiau

Itališkas Tiramisu desertas su uogomis

Itališkas Tiramisu desertas su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Itališkas Tiramisu desertas su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Prep Time Passive Time 4porcijos 30minučių 8valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30minučių Passive Time 8valandos Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 600 g sausainių (damų piršteliai)400 g kreminio sūrio1000 g uogų (pasirinktinai)4 vnt šviežių laimo sulčių pipirmetės (sauja pipirmečių)4 valg. šaukštai cukrus100 ml vandens200 g cukraus pudros500 g maskarponės sūrio Porcijos: porcijos Ingredientai 600 g sausainių...

Skaityti daugiau

Avokadų ir bolivinių balandų salotos

Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 35minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)80 g špinatų1 vnt agurkas4 vnt pomidorų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų30 ml citrinos sulčių,4 valg. šaukštai alyvuogių aliejus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest