vandens

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Mandarinų džemas

Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Gaminimo laikas 1valanda Gaminimo laikas 1valanda Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Gaminimo...

Skaityti daugiau

Itališkas Tiramisu desertas su uogomis

Itališkas Tiramisu desertas su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Itališkas Tiramisu desertas su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Prep Time Passive Time 4porcijos 30minučių 8valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30minučių Passive Time 8valandos Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 600 g sausainių (damų piršteliai)400 g kreminio sūrio1000 g uogų (pasirinktinai)4 vnt šviežių laimo sulčių pipirmetės (sauja pipirmečių)4 valg. šaukštai cukrus100 ml vandens200 g cukraus pudros500 g maskarponės sūrio Porcijos: porcijos Ingredientai 600 g sausainių...

Skaityti daugiau

Avokadų ir bolivinių balandų salotos

Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 35minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)80 g špinatų1 vnt agurkas4 vnt pomidorų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų30 ml citrinos sulčių,4 valg. šaukštai alyvuogių aliejus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų...

Skaityti daugiau

Klasikinis spanguolių kisielius

Klasikinis spanguolių kisielius Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Klasikinis spanguolių kisielius Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Gėrimai Ingredientai 3 l vandens1 l spanguolių (šviežios arba šaldytos)100 g cukraus (0,5 stiklinės)3 valg. š kukurūzų krakmolo Porcijos: Ingredientai 3 l vandens1 l spanguolių (šviežios arba šaldytos)100 g cukraus (0,5 stiklinės)3 valg. š kukurūzų krakmolo Porcijos: Patiekalo tipas Gėrimai Gaminimo instrukcijos Smulkintuvu iki tyrės sutrinkite spanguoles su cukrumi.Supilkite gautą masę į verdantį vandenį, užvirkite. Išvirus perkoškite gautą masę per tankų sietelį, kad...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest