Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu

Rita Keršulytė-Ryčkova   Restorano „Lokys“ virtuvės šefė ir bendrasavininkė, kvalifikaciją gavusi Grand Diplome programoje, Madrido „Le Cordon Bleu“ mokykloje. Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 - 5 Porcijos 4 - 5 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Gaspačo1 vidutinio dydžio burokėlis1 raudonasis svogūnas1 skiltelė česnako1 trumpavaisis agurkas1 rišulėlis krapų4 v. š. raudonojo vyno acto1 baltos duonos riekė ar bandelė pagal skonį pipirų pagal poreikį vandensLašišos kapotinis200 g lašišos filė (galite ją pakeisti į...

Skaityti daugiau