želatinos

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10asmenų 1valanda Porcijos 10asmenų Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė500 g kiaulienos išpjovos100 g kalakutienos10 g bazilikų300 ml baltojo vyno (išgarinti iki 100ml)10 g įvairių žolelių15 g želatinos druskos pipirųJautiena su trijų skonių drebučiais300 g jautienos išpjovos100 g balzaminio...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest