žirnelių ankščių

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos griežinėlio6 vnt. žiedinio kopūsto galvučių,1 vnt. kukurūzo burbuolės burokėlių tyrės ir mėgstamų žalumynų papuošti Porcijos: Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos...

Skaityti daugiau

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Šparagus su žirniais ir morkomis 1 minutę palaikykite verdančiame vandenyje, tada atvėsinkite šaltame. Morkas ir žirnius plonai supjaustykite, šparagus padalykite į 4 dalis....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest