Jausmas yra apie malonius maisto procesus. Pasimatymą ir meilę iš pirmo žvilgsnio ar kąsnio. Apie maisto keliones, skirtingų šalių virtuves, jų tradicijas, nuolatines paieškas ir naujus atradimus.

Gastronominės savaitės metu Jausmas kulinarinė studija trumpam pavirs restoranu, tad jūs turėsite išskirtinę galimybę apsilankyti ir paragauti bei patirti mūsų kurtus skonius. Tikime, kad bendravimas yra neatsiejama maisto kultūros dalis – degustacija vyks prie bendro stalo, prie kurio telpa 10 žmonių, o jos metu galėsite bendrauti ir dalintis, diskutuoti ir mėgautis.

Kulinarijos studija „Jausmas“  siūlo išbandyti patiekalą su šių metų naujiena – plėšytomis avižomis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

PIRMAS PATIEKALAS

Sicilietiškas baklažanų troškinys su burrata sūriu ir itališkos duonos skrebučiais

SRIUBA

Ravioliai su grybais ir antienos consome

KARŠTAS PATIEKALAS

Aštuonkojis su bulvytėmis, kalamata alyvuogėmis ir kaparėliais

DESERTAS

Desertų rinkinys

***

VEGETARIŠKA OPCIJA

Sicilietiškas baklažanų troškinys su burrata sūriu ir itališkos duonos skrebučiais

Ravioliai su grybais ir džiovintų grybų sultiniu

Plėšytos avižos su feta sūriu ir karštomis bulvių salotomis

Desertų rinkinys

Jonažolių g.  3-121, Vilnius

Virtuvės šefas – Paulius Janušas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eur.

Rezervacijai:

+370 664 40 303

info@jausmas.lt

https://www.facebook.com/Jausmascatering

www.jausmas.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VI 18:00 – 20:00; 20:30 – 22:30

VII 14:00 – 16:00; 16:30 – 18:30