Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia Jus š.m. lapkričio 7 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Bocuse d’Or Dinner“ | MasterChef Pavel Gurjanov.

Išskirtinis susitikimas su talentinguoju estų virtuvės virtuozu Pavel Gurjanov. „SÖE restoran“ restorano bendrasavininkas ir virtuvės šefas, tarptautinių čempionatų dalyvis ir prizininkas: „Estonian Chef of the Year“ nugalėtojas; „Baltijos kulinarinės Taurės žvaigždė“, Grand Prix laimėtojas; „San Pellegrino Young Chef 2015“ pusfinalio 2 v. laimėtojas; „Bocuse d’Or Europe 2018“ 14 vieta Europoje. Gastronominės patirties sėmėsi Danijoje, Šveicarijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Estijoje.

Talentingasis meistras pasidalins konkursine patirtimi ir žiniomis apie vieną iš prestižiškiausių pasaulyje Bocuse d’Or gastronominių konkursų.

Kursų valgiaraštis

AMUSE BOUCHE

Keptos bulvytės

ŽUVŲ MOZAIKA

Menkės, upėtakio ir lašišos „Ballotine“, rūkytas varškės kremas, agurkas, grietinė

ELNIENA IR JERUZALĖS ARTIŠOKAI

Troškinta elniena, topinambų kremas, bulvių spragėsiai, žolelių aliejus

MOLIŪGAI SU OŽKOS PIENO SŪRIU

Sviestinio moliūgo, didžiųjų moliūgų pesto, marinuoti moliūgai, ožkos pieno sūris

VIŠTIENA IR FOIE GRAS

Vištienos foie gras „Ballotine“, svogūnų tartaletė, karamelizuota morkų tyrė, grybų padažas

JUODOJO ŠOKOLADO IR GARINTO PIENO LEDŲ DESERTAS

Juodasis šokoladas, migdolų tartaletė ir garinto pieno ledai

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų, deserto degustacija.

Vieta: „Gastro studija“, 1 a., Ukmergės g. 250, Vilnius.
Data: 2021 m. lapkričio 7 d., sekmadienis, 12:00 val. – 16:30 val.
Kaina: 150 eur, nariams – 120 eur
Vietų skaičius: 35 vietos.

Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.

P.S. dalyvavimas tik su galimybių pasais, privalomas apsauginių kaukių dėvėjimas (išskyrus degustuojant patiekalus),
higienos laikymasis.