Brandinto didkepsnio tartaras
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Brandinto didkepsnio tartaras
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2 10min
Porcijos
2
Gaminimo laikas
10min
Gaminimo instrukcijos
  1. Aštriu peiliu supjaustykite jautienos filė plonomis riekelėmis skersai skaidulų pluošto. Tada susmulkinkite 2–3 mm kvadratėliais ir sudėkite į vidutinio didumo dubenį.
  2. Sumeskite paruoštus svogūnėlius, karnišonus, kaparius ir petražoles. Sumaišykite ir įlašinkite tabasko padažo. Vos vos pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Įmuškite trynį ir sumaišykite. Apšlakstykite trumų aliejumi. Patiekite su paskrudinta balta ar juoda duonele.
Maistinė vertė
Brandinto didkepsnio tartaras
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 288 Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g 31%
Sotieji riebalai 8g 40%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 87mg 29%
Natris 384mg 16%
Kalis 315mg 9%
Protein 26g 52%
Kalcis 1%
Geležis 15%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu