Porcijos | Gaminimo laikas | Passive Time |
2 | 5min | 3val. |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas | Passive Time |
5min | 3val. |
Ingredientai
- Pudingui
- 100 g avižinių dribsnių
- 200 g augalinio ar karvės pieno
- 100 g natūralaus jogurto
- 20 g chia sėklų
- 10 g agavų ar klevų sirupo
- žiupsnelis druskos
- žiupsnelis cinamono
- Papuošimui
- saujelė šilauogių
- kelios skiltelės mėgstamų vaisių
- saujelė skaldytų kakavos pupelių
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Dubenėlyje gerai išmaišykite visus pudingo ingredientus. Palikite brinkti šaldytuve bent 3 val.
- Sutirštėjusią masę padalinkite į mažesnius dubenėlius ar stiklines. Puoškite uogomis, vaisiais bei skaldytomis kakavos pupelėmis.
Maistinė vertė
Brinkintų avižų pudingas
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 306
Kalorijos iš riebalų 72
% Dienos norma*
Riebalai 8g
12%
Sotieji riebalai 1g
5%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 2g
Cholesterolis 1mg
0%
Natris 42mg
2%
Kalis 413mg
12%
Angliavandeniai 46g
15%
Skaidulinės medžiagos 10g
40%
Cukrus 7g
Protein 14g
28%
Vitaminas C
1%
Kalcis
25%
Geležis
19%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu