Brinkintų avižų pudingas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Brinkintų avižų pudingas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas Passive Time
2 5min 3val.
Porcijos
2
Gaminimo laikas Passive Time
5min 3val.
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Dubenėlyje gerai išmaišykite visus pudingo ingredientus. Palikite brinkti šaldytuve bent 3 val.
  2. Sutirštėjusią masę padalinkite į mažesnius dubenėlius ar stiklines. Puoškite uogomis, vaisiais bei skaldytomis kakavos pupelėmis.
Maistinė vertė
Brinkintų avižų pudingas
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 306 Kalorijos iš riebalų 72
% Dienos norma*
Riebalai 8g 12%
Sotieji riebalai 1g 5%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 2g
Cholesterolis 1mg 0%
Natris 42mg 2%
Kalis 413mg 12%
Angliavandeniai 46g 15%
Skaidulinės medžiagos 10g 40%
Cukrus 7g
Protein 14g 28%
Vitaminas C 1%
Kalcis 25%
Geležis 19%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu