Briuselio kopūstai su mocarela

Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme.

Briuselio kopūstai su mocarela
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Briuselio kopūstai su mocarela
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
3 20minučių
Porcijos
3
Gaminimo laikas
20minučių
Gaminimo instrukcijos
  1. Briuselio kopūstus susipjaustome į 4 dalis. Mocarelą taip pat susipjaustome į 6 dalis.
  2. Į puodą dedame smulkintą česnaką, smulkiai pjaustytą kašalotinį svogūną, vyšninius pomidorus, kanapių sėklas, druską. Viską troškiname ir įberiame pipirus.
  3. Tuo tarpu, paskrudiname smulkintus anakardžio riešutus, saulėgrąžų sėklas, įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi iki gelsvumo.
  4. Troškinimosi pabaigoje, į bendrą puodą dedame pjaustytus briuselio kopūstus.
  5. Smulkiai susipjaustome Parmos kumpį.
  6. Kai viskas puikiai išsitroškina, dedame į lėkštę padažą, mocarelą, supjaustytą Parmos kumpį, kepintus riešutus su saulėgrąžų sėklomis, apibarstom baziliko lapeliais ir briuselio kopūsto lapeliais.
Maistinė vertė
Briuselio kopūstai su mocarela
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 420 Kalorijos iš riebalų 279
% Dienos norma*
Riebalai 31g 48%
Sotieji riebalai 12g 60%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 9g
Cholesterolis 43mg 14%
Natris 479mg 20%
Kalis 208mg 6%
Angliavandeniai 11g 4%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 2g
Protein 27g 54%
Vitaminas A 9%
Vitaminas C 8%
Kalcis 59%
Geležis 12%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu