Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2 35min
Porcijos
2
Gaminimo laikas
35min
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Visas košės sudedamąsias dalis sudėkite į puodą ir kaitinkite ant vidutinio karštumo ugnies. Kai užvirs, sumažinkite kaitrą iki minimumo. Troškinkite maišydami 15–20 min. Kad būtų sveikiau, galite virti trumpiau, tačiau, išjungę viryklę, palaikykite puodą uždengtą, kol košė suminkštės.
  2. Papuošti skirtus produktus nuplaukite, stambesnius supjaustykite vieno kąsnio griežinėliais. Susmulkinkite čiobrelius.
  3. Paruoštą košę išpilstykite į dubenėlius. Viršuje gražiai išdėliokite papuošti skirtus komponentus. Patiekite šiltą.

Maistinė vertė
Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 545 Kalorijos iš riebalų 153
% Dienos norma*
Riebalai 17g 26%
Sotieji riebalai 8g 40%
Polinesotieji riebalai 5g
Mononosotieji riebalai 2g
Natris 135mg 6%
Kalis 613mg 18%
Angliavandeniai 79g 26%
Skaidulinės medžiagos 13g 52%
Cukrus 2g
Protein 24g 48%
Vitaminas A 25%
Vitaminas C 7%
Kalcis 23%
Geležis 56%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu