Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse.
Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
4-6asmenys 30minučių
Porcijos
4-6asmenys
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Gaminimo instrukcijos
  1. Agurkus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir susmulkinkite pusžiedžiais, užberkite druskos ir palikite koštuve virš kriauklės ar dubens, kad nuvarvėtų agurkų sultys.
  2. Puode užvirkite vandenį. Pasiruoškite dubenį šalto vandens su ledu. Imkite cukrinius žirnelius, merkite 1 min. į verdantį vandenį, traukite ir iš karto dėkite į ledo vonelę atvėsti. Tada perkelkite ant popierinio rankšluosčio ir nusausinkite. Tą pačią procedūrą padarykite su brokoliais. Žirnelius ir brokolius susmulkinkite.
  3. Pasigaminkite padažą. Dubenyje citrinos sultis sumaišykite su garstyčiomis. Nuolat plakdami padažą, po truputį pilkite alyvuogių aliejų. Padažą pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Lėkštėse paskleiskite po šaukštą jogurto, pašlakstykite aliejaus, dėliokite gražgarstes, paruoštas daržoves, brokolių daigus, užmeskite mocarelos, užpilkite padažo, pagardinkite druska ir pipirais.
Maistinė vertė
Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 457 Kalorijos iš riebalų 315
% Dienos norma*
Riebalai 35g 54%
Sotieji riebalai 10g 50%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 19g
Cholesterolis 41mg 14%
Natris 1281mg 53%
Kalis 726mg 21%
Angliavandeniai 22g 7%
Skaidulinės medžiagos 7g 28%
Cukrus 10g
Protein 17g 34%
Vitaminas A 18%
Vitaminas C 147%
Kalcis 35%
Geležis 12%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu