Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
1
Porcijos
1
Gaminimo instrukcijos
Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu
  1. Išvirkite grybus pasūdytame vandenyje ir supjaustykite juostelėmis.
  2. Pagaminkite daržovių sultinio, į jį sudėkite grybų juosteles, suberkite krapus ir petražoles, pagardinkite prieskoniais.
  3. Ištirpinkite želatiną ir supilkite į paruoštus grybus. Atvėsinkite ir supjaustykite kokiomis norite formomis.
  4. Padažo sudedamąsias dalis susmulkinkite plaktuvu.
  5. Pasiruoškite salotų.
  6. Kruopas išvirkite ir sumaišykite su kitais produktais.
  7. Pagaminkite duonos traškutį: mieles ištirpinkite šiltame piene ir sumaišykite su miltais.
  8. Užminkykite tešlą ir plonai iškočiokite.
  9. Kepkite 180 °C orkaitėje 7 min.
Grybų užpiltinė
  1. Grybus išvirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite juostelėmis.
  2. Grietinėlę užvirinkite, į ją sudėkite grybų juosteles, pagardinkite prieskoniais.
  3. Ištirpinkite želatiną ir supilkite į paruoštus grybus.
  4. Supilstykite į formeles ir atvėsinkite. Supjaustykite norimomis formomis.
  5. Iš moliūgų tyrės pagaminkite drebučius ir plonu sluoksniu užpilkite ant paruoštų grybų.
Pasidalink šiuo receptu