Įvairių kruopų troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Įvairių kruopų troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
2
Porcijos
2
Gaminimo instrukcijos
  1. Iš vakaro užmerkite spindulines pupuoles.
  2. Įkaitinkite keptuvę (arba storadugnį puodą) su geru šaukštu lydyto sviesto arba kokosų aliejaus. Sudėkite prieskonius: maltą imbierą, kuminą, ciberžolę, juoduosius pipirus. Suberkite pupuoles ir maišykite. Po 5 min. įpilkite verdančio vandens, kad gerokai apsemtų.
  3. Po 10 min. sukrėskite nuplautas bolivines balandas ir grikius. Pasūdykite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar kokias 5 min. Jei reikia, įdėkite patiekalo porciją vaikams ir pagardinkite sviestu.
  4. Į likusią troškinio dalį sudėkite maltą baziliką, mairūną, aitriąją papriką. Šiek tiek patroškinkite. Patiekalą lėkštėje galite gardinti kepintomis moliūgų sėklomis, mėgstamu šaltai spaustu aliejumi, šviežių daržovių salotomis. Taip pat derės šlakelis sojų arba daugiau aštrumėlio turintis padažas.
Maistinė vertė
Įvairių kruopų troškinys
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 607 Kalorijos iš riebalų 162
% Dienos norma*
Riebalai 18g 28%
Sotieji riebalai 6g 30%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 19mg 6%
Natris 123mg 5%
Kalis 933mg 27%
Angliavandeniai 98g 33%
Skaidulinės medžiagos 12g 48%
Cukrus 1g
Protein 20g 40%
Vitaminas A 5%
Vitaminas C 2%
Kalcis 8%
Geležis 50%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu