Jautienos guliašas su alyvuogėmis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Jautienos guliašas su alyvuogėmis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
3 50min
Porcijos
3
Gaminimo laikas
50min
Gaminimo instrukcijos
  1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite jautieną. Kepkite ant vidutinės ugnies. Pagardinkite mėsą druska ir pipirais.
  2. Nugaravus išsiskyrusioms sultims, sužerkite šiaudeliais supjaustytus svogūnus. Pakepinkite dar kelias minutes. Tada suverskite pomidorus, pupeles, įdėkite kapotas alyvuoges ir česnakus. Paskaninkite prieskoniais ir kapotais šviežiais bazilikais. Troškinkite mėsą keptuvėje, uždengę dangčiu, apie 30 min.
  3. Duonelę kepame orkaitėje pagal gamintojų rekomendacijas.

*Šefo patarimas: prieš sudėdami mėsą į keptuvę, įsitikinkite, ar ji gerai įkaitusi. Taip užskrudinsite mėsą ir išlaikysite ją sultingesnę.

Maistinė vertė
Jautienos guliašas su alyvuogėmis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 417 Kalorijos iš riebalų 144
% Dienos norma*
Riebalai 16g 25%
Sotieji riebalai 6g 30%
Trans-riebalai 1g
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 139mg 46%
Natris 846mg 35%
Kalis 1276mg 36%
Angliavandeniai 16g 5%
Skaidulinės medžiagos 4g 16%
Cukrus 7g
Protein 51g 102%
Vitaminas A 20%
Vitaminas C 40%
Kalcis 16%
Geležis 52%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu