Kefyro panna cotta su uogomis
Balsai: 7
Įvertinimas: 2.71
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Kefyro panna cotta su uogomis
Balsai: 7
Įvertinimas: 2.71
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas Passive Time
3 20min 2val.
Porcijos
3
Gaminimo laikas Passive Time
20min 2val.
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti pagal instrukciją. Atvėsinti iki kambario temperatūros.
  2. Gerai išmaišyti kefyrą, sirupą bei želatiną. Supilstyti į nedideles stiklines ar dubenėlius. Palikti šaldytuve bent 2 val.
  3. Uogas sutrinti ir pilstyti ant sustingusios kefyro masės. Puošti mėtų lapeliais.
Maistinė vertė
Kefyro panna cotta su uogomis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 177 Kalorijos iš riebalų 63
% Dienos norma*
Riebalai 7g 11%
Sotieji riebalai 4g 20%
Polinesotieji riebalai 0.1g
Mononosotieji riebalai 0.04g
Cholesterolis 25mg 8%
Natris 107mg 4%
Kalis 125mg 4%
Angliavandeniai 23g 8%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 20g
Protein 7g 14%
Vitaminas A 8%
Vitaminas C 79%
Kalcis 26%
Geležis 2%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu