Keptų baklažanų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Keptų baklažanų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4
Porcijos
4
Gaminimo instrukcijos
  1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite druska ir palikite 10 min. Nuplaukite druską ir nusausinkite.
  2. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki gelsvumo. Dėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius.
  3. Kubeliais supjaustykite papriką ir pomidorus. Susmulkinkite svogūną, sukapokite petražoles.
  4. Sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis. Užpilkite ant baklažanų ir viską išmaišykite.
Maistinė vertė
Keptų baklažanų salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 277 Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g 31%
Sotieji riebalai 3g 15%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 15g
Natris 590mg 25%
Kalis 491mg 14%
Angliavandeniai 25g 8%
Skaidulinės medžiagos 6g 24%
Cukrus 17g
Protein 3g 6%
Vitaminas A 20%
Vitaminas C 99%
Kalcis 2%
Geležis 6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu