Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Gaminimo laikas
15-30minučių
Gaminimo laikas
15-30minučių
Ingridientai
Porcijos:
Ingridientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Į verdantį vandenį įpilkite truputį acto, pasūdykite. Atsargiai įmuškite kiaušinį. Trumus susmulkinkite ir suberkite į 60 ºC temperatūros pieną. Suplakite iki putų ir pastatykite šaltai.
  2. Salierų šaknį nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais ir 15 minučių palaikykite šaltame vandenyje.
  3. Išėmę iš vandens atsargiai nusausinkite ir kepkite aliejuje. Patiekite taurėje.

Maistinė vertė
Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 132 Kalorijos iš riebalų 90
% Dienos norma*
Riebalai 10g 15%
Sotieji riebalai 3g 15%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 214mg 71%
Natris 675mg 28%
Kalis 87mg 2%
Angliavandeniai 2g 1%
Skaidulinės medžiagos 0.3g 1%
Cukrus 2g
Protein 7g 14%
Vitaminas A 5%
Vitaminas C 1%
Kalcis 5%
Geležis 6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu