Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 15-30minučių |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
15-30minučių |
Ingredientai
- 4 kiaušiniai
- 40 g salierų šaknies
- 40 g pieno
- 6 g trumų
- druskos
- pipirų
- acto
- aliejaus
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Į verdantį vandenį įpilkite truputį acto, pasūdykite. Atsargiai įmuškite kiaušinio trynį. Trumus susmulkinkite ir suberkite į 60 ºC temperatūros pieną. Suplakite iki putų ir pastatykite šaltai.
- Salierų šaknį nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais ir 15 minučių palaikykite šaltame vandenyje.
- Išėmę iš vandens atsargiai nusausinkite ir kepkite aliejuje. Patiekite taurėje.
Maistinė vertė
Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 132
Kalorijos iš riebalų 90
% Dienos norma*
Riebalai 10g
15%
Sotieji riebalai 3g
15%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 214mg
71%
Natris 675mg
28%
Kalis 87mg
2%
Angliavandeniai 2g
1%
Skaidulinės medžiagos 0.3g
1%
Cukrus 2g
Protein 7g
14%
Vitaminas A
5%
Vitaminas C
1%
Kalcis
5%
Geležis
6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu