Kivių ir anakardžių riešutų desertas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse
Kivių ir anakardžių riešutų desertas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
4 30minučių
Porcijos
4
Gaminimo laikas
30minučių
Gaminimo instrukcijos
  1. Anakardžius užpilkite šaltu virintu vandeniu, supilkite citrinos sultis ir palaikykite per naktį, kad išbrinktų.
  2. . Į virtuvinį trintuvą suberkite anakardžius, supilkite kokosų aliejų, klevų sirupą, augalinį pieną, 2 šaukštus vandens, kuriame mirko riešutai. Viską sutrinkite iki vientisos masės, sudėkite į stiklines ir palikite šaltai apie 30 min.
  3. Vieną kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Kitus kivius nulupkite ir sutrinkite iki vientisos masės.
  4. Į stiklines su anakardžių kremu dėkite kivių masę, papuoškite kivio griežinėliu ir kokosų drožlėmis.
Maistinė vertė
Kivių ir anakardžių riešutų desertas
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 964 Kalorijos iš riebalų 648
% Dienos norma*
Riebalai 72g 111%
Sotieji riebalai 16g 80%
Polinesotieji riebalai 12g
Mononosotieji riebalai 36g
Natris 35mg 1%
Kalis 1394mg 40%
Angliavandeniai 67g 22%
Skaidulinės medžiagos 9g 36%
Cukrus 23g
Protein 29g 58%
Vitaminas A 1%
Vitaminas C 124%
Kalcis 9%
Geležis 59%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu