Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa
Balsai: 1
Įvertinimas: 4
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa
Balsai: 1
Įvertinimas: 4
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4
Porcijos
4
Gaminimo instrukcijos
  1. Salsai smulkiai supjaustykite visus ingredientus ir pagardinkite citrinos sultimis.
  2. Patikrinkite, ar tinkamai nuvalytos krevetės. Jei reikia – nuvalykite.
  3. Sumaišykite visus marinato produktus ir bent pusvalandį pamarinuokite krevetes.
  4. Krevetes suverkite po 6 ant dviejų iešmelių. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite krevečių vėrinukus. Aptepkite krevetes alyvuogių aliejumi. Iešmelius kepkite apie 4 min. keptuvėje arba grilyje. Praėjus 2 min., apverskite.
  5. Išimkite vėrinukus ir patiekite su salsa.
Maistinė vertė
Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 381 Kalorijos iš riebalų 126
% Dienos norma*
Riebalai 14g 22%
Sotieji riebalai 2g 10%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 9g
Cholesterolis 206mg 69%
Natris 758mg 32%
Kalis 630mg 18%
Angliavandeniai 37g 12%
Skaidulinės medžiagos 3g 12%
Cukrus 28g
Protein 30g 60%
Vitaminas A 20%
Vitaminas C 98%
Kalcis 11%
Geležis 27%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu