Krevečių ir arbūzų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Krevečių ir arbūzų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Prep Time Gaminimo laikas
2 30min 15min
Porcijos Prep Time
2 30min
Gaminimo laikas
15min
Gaminimo instrukcijos
  1. Kambario temperatūroje atšildykite krevetes.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite krevetes ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių po 3 min. Pabarstykite druska.
  3. Virtuviniu kombainu sutrinkite visus padažo ingredientus iki vientisos masės.
  4. Arbūzą supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.
  5. Lėkštėje dėliokite nuplautus žalumynus, arbūzų kubelius, krevetes, rankomis sutrupinkite fetą. Viską apliekite padažu.

Maistinė vertė
Krevečių ir arbūzų salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 338 Kalorijos iš riebalų 207
% Dienos norma*
Riebalai 23g 35%
Sotieji riebalai 6g 30%
Polinesotieji riebalai 6g
Mononosotieji riebalai 10g
Cholesterolis 136mg 45%
Natris 487mg 20%
Kalis 344mg 10%
Angliavandeniai 15g 5%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 10g
Protein 20g 40%
Vitaminas A 82%
Vitaminas C 36%
Kalcis 21%
Geležis 14%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu