Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 10min |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
10min |
Ingredientai
- Salotoms
- 40 g rukolos
- 60 g ožkos pieno sūrio
- 80 g marinuotų Kalamata alyvuogių
- 50 g Farfalle makaronų
- Padažui
- 50 g alyvuogių aliejaus
- 20 g balzaminio acto
- 5 g tirpinto medaus ar agavų sirupo
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Makaronus virkite pagal instrukciją. Tuo tarpu sumaišykite padažo ingredientus.
- Išvirusius makaronus iškart perliekite šaltu vandeniu ir porai minučių palikite sietelyje, kad vanduo nutekėtų.
- Lėkštėje paskleiskite rukolos lapus, dėliokite makaronus, alyvuoges. Rankomis sutrupinkite arba peiliu supjaustykite sūrį, išmėtykite jo gabalėlius. Apliekite salotas padažu.
Maistinė vertė
Makaronų ir ožkos sūrio salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 409
Kalorijos iš riebalų 288
% Dienos norma*
Riebalai 32g
49%
Sotieji riebalai 8g
40%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 20g
Cholesterolis 14mg
5%
Natris 116mg
5%
Kalis 9mg
0%
Angliavandeniai 22g
7%
Skaidulinės medžiagos 1g
4%
Cukrus 3g
Protein 9g
18%
Vitaminas A
23%
Kalcis
4%
Geležis
9%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu