Obuolinė avižų košė
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Obuolinė avižų košė
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2 15min
Porcijos
2
Gaminimo laikas
15min
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Nulupkite obuolį, pašalinkite stiebelį ir sėklytes. Supjaustykite į nedidelius kubelius.
  2. Nedideliame puode užkaiskite pieną su vandeniu. Skysčiui užvirus supilkite dribsnius, druską, cinamoną, obuolį. Sumažinkite kaitrą ir virkite košę apie 10 min kartais pamaišydami. Jei košė per daug tiršta, įpilkite daugiau pieno ar vandens.
  3. Nukaiskite košę ir porcijuokite į lėkštes. Įdėkite po kubelį sviesto, apliekite klevų sirupu bei pabarstykite mėgstamais riešutais, sėklomis ar džiovintais vaisiais.

Maistinė vertė
Obuolinė avižų košė
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 549 Kalorijos iš riebalų 207
% Dienos norma*
Riebalai 23g 35%
Sotieji riebalai 9g 45%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 36mg 12%
Natris 284mg 12%
Kalis 735mg 21%
Angliavandeniai 70g 23%
Skaidulinės medžiagos 10g 40%
Cukrus 21g
Protein 21g 42%
Vitaminas A 11%
Vitaminas C 4%
Kalcis 27%
Geležis 23%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu