Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2 50min
Porcijos
2
Gaminimo laikas
50min
Gaminimo instrukcijos
  1. Ištirpinkite šokoladą.
  2. Dubenėlyje virš garų gerai išplakite kiaušinį su cukrumi ir įmaišykite į lydytą šokoladą. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  3. Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę – iš pradžių pusę kiekio, paskui – likusią. Palikite šaldytuve ataušti.
  4. Obuolius supjaustykite riekelėmis, pamirkykite cukraus sirupe ir padėkite į šalį apdžiūti.
  5. Bazilikus ir alyvuogių aliejų sutrinkite smulkintuvu, perkoškite ir sumaišykite su kubeliais supjaustytais obuoliais.
Maistinė vertė
Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 310 Kalorijos iš riebalų 243
% Dienos norma*
Riebalai 27g 42%
Sotieji riebalai 14g 70%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 61mg 20%
Natris 414mg 17%
Kalis 32mg 1%
Angliavandeniai 18g 6%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 15g
Protein 2g 4%
Vitaminas A 12%
Vitaminas C 8%
Kalcis 5%
Geležis 0.2%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu