Daiva Stankevičienė

Daiva Stankevičienė

 

Daiva Stankevičienė – Paliesiaus dvaro restorano virtuvės šefė.

Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4
Porcijos
4
Gaminimo instrukcijos
Omletui
  1. Dilgėles nuplauname ir nuplikom vandeniu , kad nesibadytų ir susmulkiname.
  2. Kiaušinius suplakame, pilame grietinėlę, prieskonius. Indą, kuriame kepsime, pašildome su sviestu, sudedame dilgėles, supilame omletą ir pabarstome sūriu. Kepame orkaitėje 180 C 15 min, kol gražiai paskrus ir išsipūs.
  3. Smidrus blanširuojame ir apkepame svieste, pasūdome.
Žaliąjam pesto padažui
  1. Visi produktai suplakami kokteilių plaktuve, paragaujame. Šį pesto galima pasigaminti kaip salotų padažą skystesnį arba kaip užtepėlę – tirštesnį.
Maistinė vertė
Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 834 Kalorijos iš riebalų 612
% Dienos norma*
Riebalai 68g 105%
Sotieji riebalai 23g 115%
Polinesotieji riebalai 11g
Mononosotieji riebalai 27g
Cholesterolis 1466mg 489%
Natris 5826mg 243%
Kalis 547mg 16%
Angliavandeniai 5g 2%
Skaidulinės medžiagos 1g 4%
Cukrus 3g
Protein 50g 100%
Vitaminas A 45%
Vitaminas C 2%
Kalcis 37%
Geležis 37%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu