Porcijos | Gaminimo laikas |
4 | 50min |
Porcijos |
4 |
Gaminimo laikas |
50min |
Ingredientai
- 1 keptos anties krūtinėlės
- 100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės
- 400 g „Mini“ perlinių kruopų
- 80 g sauso raudono vyno
- 1 svogūno
- 40 g aliejaus
- 40 g sviesto
- 200 g burokėlių tyrės
- 200 g grietinėlės
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- 100 g maskarponės drožlių
- 40 g „Pecorino“ sūrio drožlių
- 20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių
- rūgštynių daigų
- žalio aliejaus
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Į įkaitintą keptuvę supilame aliejų, sudedame sviestą ir kelias minutes apkepame svogūną, tada įpilame vyno ir jį nugariname.
- Tuomet į keptuvę sudedame supjaustytą rūkytą anties krūtinėlę, kruopas ir burokėlių tyrę, įpilame grietinėlės, gerai įkaitiname keptuvę, įmaišome sutarkuotą „Pekorino“ ir maskarponės sūrį.
- Įdedame į lėkštę keptuvės turinį, keptos anties krūtinėles griežinėlius, papuošiame rūgštynių daigais ir apšlakstome žaliu aliejumi.
Maistinė vertė
„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 593
Kalorijos iš riebalų 423
% Dienos norma*
Riebalai 47g
72%
Sotieji riebalai 23g
115%
Trans-riebalai 0.3g
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 15g
Cholesterolis 113mg
38%
Natris 321mg
13%
Kalis 158mg
5%
Angliavandeniai 32g
11%
Skaidulinės medžiagos 4g
16%
Cukrus 1g
Protein 8g
16%
Vitaminas A
23%
Vitaminas C
1%
Kalcis
14%
Geležis
9%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu