„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
4 50min
Porcijos
4
Gaminimo laikas
50min
Gaminimo instrukcijos
  1. Į įkaitintą keptuvę supilame aliejų, sudedame sviestą ir kelias minutes apkepame svogūną, tada įpilame vyno ir jį nugariname.
  2. Tuomet į keptuvę sudedame supjaustytą rūkytą anties krūtinėlę, kruopas ir burokėlių tyrę, įpilame grietinėlės, gerai įkaitiname keptuvę, įmaišome sutarkuotą „Pekorino“ ir maskarponės sūrį.
  3. Įdedame į lėkštę keptuvės turinį, keptos anties krūtinėles griežinėlius, papuošiame rūgštynių daigais ir apšlakstome žaliu aliejumi.
Maistinė vertė
„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 593 Kalorijos iš riebalų 423
% Dienos norma*
Riebalai 47g 72%
Sotieji riebalai 23g 115%
Trans-riebalai 0.3g
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 15g
Cholesterolis 113mg 38%
Natris 321mg 13%
Kalis 158mg 5%
Angliavandeniai 32g 11%
Skaidulinės medžiagos 4g 16%
Cukrus 1g
Protein 8g 16%
Vitaminas A 23%
Vitaminas C 1%
Kalcis 14%
Geležis 9%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu