Porcijos | Gaminimo laikas |
4 | 10min |
Porcijos |
4 |
Gaminimo laikas |
10min |
Ingredientai
- 5 pomidorai
- 1 sauja šviežių bazilikų
- 3 skiltelės česnako
- 3 v. š. alyvuogių aliejaus
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- kvietinė duona
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.
- Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.
- Pomidorus apibarstykite druska ir pipirais pagal savo skonį. Apšlakstykite aliejumi ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
- Patiekite su skrudinta duonele.
Maistinė vertė
Pomidorų ir bazilikų salsa
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 257
Kalorijos iš riebalų 117
% Dienos norma*
Riebalai 13g
20%
Sotieji riebalai 2g
10%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 9g
Natris 637mg
27%
Kalis 325mg
9%
Angliavandeniai 31g
10%
Skaidulinės medžiagos 3g
12%
Cukrus 5g
Protein 5g
10%
Vitaminas A
22%
Vitaminas C
25%
Kalcis
10%
Geležis
14%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu