Keptos krevetės su Aioli padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Keptos krevetės su Aioli padažu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4
Porcijos
4
Gaminimo instrukcijos
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite krevetes, pabarstykite druska bei pipirais. Sumažinkite kaitrą ir kepinkite iš abiejų pusių, kol krevetės gražiai apskrus.
  3. Tuo tarpu virtuvės kombainu sumalkite visus padažo ingredientus iki vientisos masės.
  4. Puoškite patiekalą šviežiomis žolelėmis ar citrinos skiltele.

Maistinė vertė
Keptos krevetės su Aioli padažu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 332 Kalorijos iš riebalų 342
% Dienos norma*
Riebalai 38g 58%
Sotieji riebalai 5g 25%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 27g
Natris 1mg 0%
Geležis 1%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu