Šokoladinis trio
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šokoladinis trio
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
3
Porcijos
3
Ingridientai
Porcijos:
Ingridientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
Šokoladinis biskvitas
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės. Sviestą išsukite su marcipanu.
  2. Miltus, riešutus, kepimo miltelius ir kakavą sumaišykite viename dubenyje, sudėkite abi išpurentas mases ir greitai lengvai sumaišykite.
  3. Tešlą paskleiskite ant kepimo popieriaus 0,5 cm storio sluoksniu ir kepkite 220–230 °C temperatūros orkaitėje apie 7 min. (priklausomai nuo orkaitės).
Angliškas kremas
  1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir užpilkite karštu pienu.
  2. Gautą mišinį kaitinkite iki 85 °C temperatūros nuolat maišydami.
  3. Kai puode pasirodys pirmasis burbulas, tuoj pat nukelkite ir perpilkite į kitą indą.
Šokoladiniai putėsiai
  1. Šokoladą ištirpinkite karštame angliškame kreme (temp. – apie 40 °C). Palaipsniui sudėkite plaktą grietinėlę.
Pieniško šokolado ganašas
  1. Grietinėlę užvirkite, užpilkite šokoladą ir gerai išmaišykite, kad šokolado lašeliai ištirptų.
  2. Atvėsusius biskvito lakštus apliekite vandens, cukraus ir brendžio sirupu, vieną sluoksnį tepkite paruošto šokoladinio putėsių kremo, kitą – pieniško šokolado ganašo. Sluoksniai neturi būti stori.
  3. Palaikykite šaldytuve per naktį.
  4. Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, papuoškite.
Pasidalink šiuo receptu