Pradžioje marinuojame lašišą. Lašišos filė atskiriame nuo odos ir supjaustome 2 cm storio gabalėliais, dedame į gilesnį indą. Į indą su lašiša pilame ponzų padažą, rytietišką žuvies padažą, tarkuojame citrinos žievelę, beriame druskos žiupsnelį, pilame alyvuogių aliejų, išspaudžiame sultis ir labai lengvai ir atsargiai išmaišome. Lašišą uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą marinuotis apie 30min
Tuo tarpu užsikaičiame vandenį su druska ir jame apverdame šparagus apie 1 min. Apvirus juos atšaldome šaltame vandenyje. Jeigu jie yra jauni ir nedideli, jų valyti netgi ir nereikėtų. Atvėsusius šparagus marinuojame su druska, alyvuogių aliejumi ir pipirais.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustome ir sumaišome su smulkintais kaparėliais, alyvuogių aliejumi, druska, cukrumi, pipirais ir citrinos sultimis.
Ridikėlius supjaustome plonais griežinėliais ir dedame į šaltą vandenį. Braškes taip pat supjaustome griežinėliais.