Virti šparagai su trumų aliejumi
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Virti šparagai su trumų aliejumi
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4
Porcijos
4
Gaminimo instrukcijos
  1. Pirmiausia šparagus nulupkite neliesdami viršūnėlių.
  2. Į aukštą puodą įpilkite tiek vandens, kad nepanirtų šparagų viršūnėlės. Į pasūdytą verdantį vandenį įdėkite šparagus ir virkite apie 8 min.
  3. Išvirusius šparagus nedelsdami perkelkite į indą su ledukais (arba labai šaltu vandeniu) ir citrinos skiltelėmis.
  4. Palaukę apie 30 sek. gražiai sudėliokite lėkštėje, pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi arba lydytu sviestu ir pagardinkite keliais lašais trumų aliejaus.
Maistinė vertė
Virti šparagai su trumų aliejumi
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 106 Kalorijos iš riebalų 81
% Dienos norma*
Riebalai 9g 14%
Sotieji riebalai 2g 10%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 6g
Cholesterolis 1mg 0%
Natris 690mg 29%
Kalis 85mg 2%
Angliavandeniai 6g 2%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 3g
Protein 2g 4%
Vitaminas A 4%
Vitaminas C 24%
Kalcis 1%
Geležis 4%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu