22 Mylios kaip viena…

Pakeliui į Nidos švyturį duris atvėrė naujas restoranas „22 Mylios“.

Svečius pasitinkame pasiruošę nustebinti ne tik skaniu ir sveiku maistu, bet ir jaukiu, prie vietos kraštovaizdžio priderintu interjeru bei nuoširdžiu bendravimu.

Mes sukūrėme interjerą, kad jaustumėtės tarsi sėdėtumėte pušyne ir mėgautumėtės mūsų virtuvės skleidžiamais kerais. Tai Kuršių nerijos simfonija Jūsų lėkštėje. Mūsų restorano šefas Laurynas pagrindiniu akcentu pasirinko skandinavišką paprastumą. Tai ekologiški vietos (pamario ir Lietuvos) produktai pagal sezonus bei didelis dėmesys produktų paruošimui – marinavimui ir fermentavimui. Šefo Lauryno virtuvės svarbiausi bruožai – tvarumas ir ekologija.

Jei esate sveiko, subalansuoto ir su meile ruošto maisto gerbėjas, šis restoranas taps jūsų antraisiais namais. Akį patrauks erdvi skandinaviška aplinka, o maistas lėkštėje trauks sugrįžti čia ne vieną kartą.

Valgiaraštis įtiks kiekvienam, bet ne savo įmantrumu, o paprastumu, estetika ir žaliavų kokybe.

Būkime išrankūs, būkime dėmesingi sau ir mus supančiai gamtai!

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Pjaustytas ėriuko kumpis / Bulvių cilindras / Trumų majonezas / Voveraitės

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Jūros liežuvis / Bulguras / Degintas kale kopūstas / Marinuotų daržovių salsa / Deginto sviesto padažas

DESERTAS

Kaštainių tartaletė / Sūri karamelė / Lazdynų riešutų traškutis

Taikos g. 18, Neringa

Virtuvės šefas – Laurynas Čėsna

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 670 12 355

+370 614 89 400

restoranas@spanida.lt

www.spanida.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 13:00 – 22:00